Fibernet i Hvidovre, Roskilde og omegn

Få lynhurtigt internet med fibernet

Ønsker du fibernet som en knivskarp og lynhurtig internetforbindelse? Så kan vi hos CFN Networks hjælpe dig. Vi har årelang erfaring med installation og med de mest optimale kommunikationsløsninger, så du som kunde kan få den bedste internetforbindelse. Vi ved, at der intet værre og mere frustrerende er, end en dårlig og ustabil internetforbindelse. Derfor står vi klar til at hjælpe med rådgivning og installering af fibernet.

Hvad er fibernet?

Fibernet, også kaldet lysledere, består af tyndt glas. Disse virker som lyslederkabler, der leverer data gennem optisk fiber. Lyslederkablet transporterer dermed signalet ved hjælp af lys. Kabelopbygningen bevirker også, at fibernettet kan transportere data lynhurtigt.

For at du kan få fibernet, kræver det, at der monteres en fiberboks i begge ender af et lyslederkabel. I den ende hvor hovedstationen sidder, omdannes signaler til lys og transporterer hermed data til fiberboksen.

Hvad gør fibernet enestående sammenlignet med bredbånd?

Alle bredbåndsforbindelser har faktisk en fiberforbindelse i begyndelsen, men det er kun fiberbredbåndet, der går videre direkte til din hoveddør. Er internetsignalet koblet til via et kobbernet eller kabelnet, stopper det et stykke fra din bolig. Herefter overtager andre internetteknologier. Fordelen ved et fiberbredbånd er, at du ikke deler forbindelsen, og du har dermed samme internethastighed uanset om du henter eller sender data. Du slipper for irritationen og frustrationen over en langsom eller ustabil hastighed på nettet.

Kontakt os

Overvejer du at gå over til lynhurtigt internet, og har du brug for råd og vejledning, så kontakt os gerne på tlf. 40558715 eller på mail cfh@cfhnnetworks.dk. Vi er konkurrencedygtige og er altid klar på en samtale om dine behov. Vi har base i Hvidovre nær Roskilde.